Onze Referenties

Referenties Automotive missie naar India, 25 - 30 september 2011

‘’Een goede introductie in de Indiase markt in het algemeen, en de automotive in het bijzonder. Verder zijn wij geïntroduceerd bij nuttige contacten in India. Deze missie was een aftrap  voor de Indiase markt.’’ ( Karli Boschitsch, HAPRO )
 
‘’Erg goed georganiseerd, vol programma maar niettemin goed geregeld in een strak en kort tijdschema. De mix van bedrijven was zeer goed gekozen. De geplande Indiase bezoeken beantwoorden bijna 100% aan de verwachting.’’ ( anoniem )

‘’Over de hele linie was het voor VBA een uitstekende missie, met name door het feit dat er zoveel interesse was voor het product luchtvering. Ik heb erg aardige Nederlanders ontmoet die ik vanaf nu als zakenvrienden beschouw en ook sommige Indiase mensen zou ik erg graag weer zien.‘’ ( Iginio Voorhorst, VB Airsuspension )

‘’Het was een goede missie. Ook door het feit dat we elkaar kenden. En de mogelijkheid bestaat dat we zaken met elkaar kunnen doen.’’ ( anoniem )

‘’Zeer positief ! Het is altijd moeilijk volledige tevredenheid te realiseren voor alle deelnemende partijen aan een dergelijke missie  ( vanwege verschillende belangen ). Echter, ik ben van mening dat de mix van bezoeken en  bijeenkomsten zodanig was  dat er voor alle betrokkenen  interessante bijeenkomsten waren.’’ ( Frans vd Dungen, Vialle )

FIER Automotive voert projecten uit voor onder andere :