We have one open vacancy at the moment. This page is only available in Dutch.

Project Manager / Consultant bij FIER AUTOMOTIVE & MOBILITY (voltijd)


Werk je graag in de dynamische en innovatieve wereld van duurzame mobiliteit? Vindt je het geweldig om bezig te zijn met duurzame mobiliteitsprojecten zoals met elektrische voertuigen & oplaadinfrastructuur, binnenstedelijke distributie met elektrische vrachtwagens of projecten rondom ‘smart grids’? Vind je het interessant om organisaties te begeleiden om innovatieve oplossingen te realiseren? Houd je er van om resultaat te boeken? Als dit alles jou aanspreekt, dan horen wij graag jouw motivatie om ons team te komen versterken! 

Over FIER Automotive

FIER is een business development bureau dat al meer dan twintig jaar actief is in de internationale automotive sector. Met een sterke focus op elektrische mobiliteit is FIER betrokken bij nationale en EU-projectontwikkeling, consortiumvorming, markt- en haalbaarheidsstudies, bedrijfsplanning en financiering. Voertuigfabrikanten, leveranciers, detailhandelaren en openbare instanties zijn enkele van onze klanten.

 

Ons werk omvat het integrale gebied van e-mobiliteit, inclusief voertuig en componenten, laadinfrastructuur en nieuwe mobiliteitsconcepten en -diensten, bijvoorbeeld het delen van elektrische auto's. Via onze EU-projecten hebben we diepgaande kennis opgedaan over stimuleringsprogramma's voor de opname van elektrische voertuigen. FIER is actief op het gebied van het initiëren en deelnemen aan verschillende belangrijke Europese projecten op het gebied van elektrische mobiliteit, zoals ENEVATE, I-CVUE, EAFO, proEME, eMaaS, FREVUE en eGLM.

 

We hebben een eigen team van 7 mensen, enthousiast, flexibel en prestatie gericht. Daarnaast maken we geregeld gebruik van externe specialisten uit binnen- en buitenland.

 


We zoeken

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega die samen met ons wil werken aan duurzame mobiliteit en zichzelf herkent in het volgende profiel:

  • Een afgeronde Bachelor of Master opleiding met enkele jaren werkervaring (in de sector);
  • De werkzaamheden kunnen gelinkt zijn aan verschillende studieachtergronden, zoals bijvoorbeeld (Technische) Bedrijfskundige, International Business Administratie, MER, Commerciële Economie, Bestuurskunde, Logistiek, etc.;
  • Capabel om zowel inhoudelijk als managerial deel te nemen aan projecten, je kunt theorie en praktijk scheiden maar daarbij ook vakinhoudelijk je input leveren;
  • Affiniteit met duurzaamheid & mobiliteit, basiskennis van elektrische aandrijftechnologie en laadinfrastructuur is een pré;
  • Goede beheersing van de Engelse taal, beheersing van de Duitse taal is een pré;
  • Enthousiast, gemotiveerd en leergierig. Je kunt eveneens goed zelfstandig werken en je bent bereid om met regelmaat binnen Europa te reizen.

We bieden

Een uitdagende baan binnen een compacte en dynamische organisatie. Prima primaire en secondaire arbeidsvoorwaarden en de ruimte om jezelf verder te ontwikkelen. Je werkt (vaak in duo’s) samen met ervaren en ambitieuze collega’s aan de volgende type projecten:

  • Verduurzamen van zwaar transport / logistiek: van het formuleren van de ambitie tot het initiëren van project tot aan uiteindelijk de realisatie en uitvoeren van projecten
  • Het in kaart brengen van alle ontwikkelingen rondom voertuigen op alternatieve brandstoffen in Europa
  • Innovatieve laadinfrastructuur projecten (smart-grid, ultra fast charging);
  • Analyseren van (het effect van) beleid op de groei van e-mobility; haalbaarheidsstudies naar het verduurzamen van allerlei voertuigen.

 


Interesse?

 

Heb je interesse of heb je vragen, stuur dan een email met cv en je LinkedIn profiel naar Inge Weken, ingeweken@fier.net.